Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
8 porcji
Składniki
-
1000 g pełnotłustego mleka
-
120 g jogurtu naturalnego
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej kremowy
-
50 g mleka w proszku (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej gęsty
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
92.4 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
657.9 kJ /
157.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Ser typu halloumi
29 godz.
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Orzechy włoskie w karmelu
1 godz. 30 min